Oud papier

Inzameldagen 2024

Markeer de volgende data in uw agenda, want op deze dagen zetten we onze papiercontainer neer voor uw oud papier:

  • Vrijdag, 6 september
  • Vrijdag, 1 november
  • Vrijdag, 27 december

Locatie en Tijden

De papiercontainer wordt aan het eind van de middag geplaatst op de parkeerplaats bij ‘de Bloemert’. U kunt uw oud papier het hele weekend inleveren, want de container blijft in ieder geval tot zondagavond staan.

Hoe te sorteren

Bedankt voor het bijdragen aan onze papierrecycling! Om te zorgen dat uw oud papier en karton correct worden verwerkt, vragen we u vriendelijk de volgende eenvoudige instructies te volgen:

  • Dozen: Maak lege dozen plat om ruimte te besparen in de container. 
  • Geen Plastic of Ander Materiaal: Zorg ervoor dat er geen plastic, metaal of ander niet-papieren materiaal bij uw papier zit. Dit verstoort het recyclingproces.
  • Alleen Papier en Karton: Alle soorten schoon en droog papier en karton, zoals kranten, tijdschriften en kartonnen dozen.

Inleverinstructies

Wanneer je oud papier inlevert, probeer het dan zover mogelijk achter in de container te plaatsen. Dit maakt het gemakkelijker voor ons om de container optimaal te vullen en zorgt ervoor dat er ruimte blijft voor de bijdragen van anderen.

Samen maken we een verschil

Door deel te nemen aan onze oud papier inzamelingsactie, help je niet alleen het milieu maar ook onze lokale gemeenschap. De opbrengsten van het gerecyclede papier worden gebruikt om bijvoorbeeld het Dorpsfeest te organiseren.

Vragen of suggesties?

Heb je vragen over het inleveren van het oud papier of suggesties over hoe we ons initiatief kunnen verbeteren? Neem gerust contact met ons op via info@fcmidlaren.nl. We horen graag van u!

Bedankt voor jullie deelname en inzet namens de Dorps Feestcommissie!

Hieronder de locatie van de papiercontainer.

Scroll naar boven