Dorps Feestcommissie zoekt nieuwe leden

Onze Dorpsfeestcommissie Midlaren zoekt elke vijf jaar nieuwe, enthousiaste leden! Dit is jouw kans om bij te dragen aan de organisatie van ons dorpsfeest. De huidige commissie gaat door tot het eindfeest in juli. We vergaderen ongeveer eens in de zes weken – gezelligheid eigenlijk gegarandeerd! Kan je een keer niet? Geen zorgen, het blijft vrijwilligerswerk en plezier staat voorop. Doe mee en maak deel uit van iets speciaals in onze gemeenschap!

Word een Onderdeel van de Dorps Feestcommissie in Midlaren!

Elke vijf jaar krijgt de Dorpsfeestcommissie Midlaren nieuwe gezichten, en nu is dé kans voor jou om deel uit te maken van deze dynamische commissie! Wij zoeken enthousiaste dorpsbewoners met een hart voor de gemeenschap, die hun steentje willen bijdragen aan het organiseren van leuke activiteiten voor iedereen in ons dorp. Onze huidige commissie zet zich in tot het grote eindfeest in juli, en zal daarna stoppen.

Wat doet de Commissie zoal?

  • De commissie vergadert eens in de zes weken. Deze bijeenkomsten zijn niet alleen productief, maar ook een bron van gezelligheid en verbinding.
  • We waarderen ieders inbreng en werken samen aan het bedenken en uitvoeren van creatieve en boeiende evenementen.

Flexibiliteit en Plezier

Kun je een keer niet bij een vergadering zijn, of ben je verhinderd op de dag van een evenement? Geen zorgen, iedereen begrijpt natuurlijk dat vrijwilligerswerk flexibel moet zijn. Bij ons staat plezier voorop. We willen dat iedereen die betrokken is bij de commissie een goede tijd heeft en zich gewaardeerd voelt.

Heb je zin om deel uit te maken van iets bijzonders en om bij te dragen aan de vreugde en samenhang in Midlaren? Meld je dan aan en word onderdeel van onze feestcommissie. Samen maken we elk dorpsfeest onvergetelijk!

Aanmelden Dorps Feestcommissie Midlaren

Aanmelden voor de Dorpsfeestcommissie Midlaren is vrijblijvend en betekent niet automatisch deelname. We houden eerst een gesprek om samen te kijken of het bij je past.

Interesse?

Vul het formulier hieronder in om je aan te melden of voor meer informatie. We kijken uit naar je komst en je frisse ideeën!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Scroll naar boven