Vrijwilligers gezocht voor ons Dorpsfeest

Vrijdag t/m zondag 12, 13 en 14 juli 2024

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Lieve dorpsgenoten,
Het is weer zover! Ons vijfjaarlijkse dorpsfeest staat voor de deur en we zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons willen helpen om dit evenement onvergetelijk te maken. Dit feest is een prachtige gelegenheid om elkaar te ontmoeten, plezier te maken en de saamhorigheid in ons dorp te vieren.

Wij hebben jouw hulp nodig bij:

  • Op- en afbouwen van de tent: Ben je handig en werk je graag in teamverband? Help ons met de opbouw van de tent op de dag vóór het feest en/of de afbouw na afloop.
  • Hulp bij kinderactiviteiten: Vind je het leuk om met kinderen te werken en heb je een creatieve geest? Sluit je aan bij ons team om de kleintjes te vermaken met spelletjes, knutselactiviteiten en meer.
  • Hulp bij sportonderdelen: Ben je sportief en houd je van een beetje competitie? Ondersteun ons bij het organiseren van verschillende sportactiviteiten voor alle leeftijden.
  • Bardienst: Houd je van gezelligheid? Meld je dan aan voor een bardienst en zorg ervoor dat iedereen voorzien is van een hapje en een drankje.

Hoe kun je je aanmelden?

Lijkt het je leuk om deel uit te maken van dit fantastische evenement? Vul dan het formulier onder aan de pagina in en geef aan waar je bij zou willen helpen. Je kunt ons ook mailen via info@fcmidlaren.nl

We hopen op je enthousiaste deelname en maken er samen een onvergetelijk dorpsfeest van!

Alvast bedankt voor je hulp namens de Dorps Feestcommissie.

Aanmeldformulier

vrijwilliger dorpsfeest

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Scroll naar boven