Dorpsfeest

Vrijdag t/m zondag 12, 13 en 14 juli 2024

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

In het weekend van vrijdag 12 juli tot en met zondag 15 juli 2024 organiseert de  Dorps Feestcommissie van Midlaren het dorpsfeest. 

Voor Jong en Oud

Het dorpsfeest is een evenement voor alle leeftijden! Wij hebben een gevarieerd programma samengesteld zodat iedereen, van jong tot oud, kan genieten van een leuk weekend.

Wat kun je verwachten?

Vrijdag 12 juli:

Einde middag:

 • Start ijstijd & hunebedden programma
 • kindercamping ijsbaan

Vrijdag einde middag is de start van een weekend vullend programma voor jong en oud met het thema IJstijd en Hunebedden. Door middel van theater en muziek gaan jullie kennismaken met de geschiedenis van ons dorp. Op vrijdag starten we met verhalen vertellen, muziek maken en een kindercamping op de ijsbaan

Avond:

 • Avond: Walking Dinner & Kunstroute met Keik

ben je benieuwd wat Midlaren culinair te bieden heeft? Meld je dan aan voor het Walking Dinner op vrijdagavond 12 juli: lekker eten verzorgd door een voor Midlaarders. We organiseren het samen met Keik! Midlaren dus er is ook de mogelijkheid om de kunst van Midlaarders te bewonderen.

We zoeken nog mensen die het leuk vinden om Midlaarders thuis te ontvangen en voor hen te koken. Ben je minder sterk in de keuken, maar wel benieuwd naar wat Midlaren culinair te bieden heeft, meld je dan aan via het formulier onder aan deze pagina

Zaterdag 13 juli:

Overdag:

 • IJstijd & hunebeddenprogramma

Einde middag:

 •  dorpsdiner op de ijsbaan

Avond:

 • Dorpsfeest met optreden Sam’s Night

Op zaterdag gaan we verder met het ijstijd en hunebeddenprogramma. Jong en oud kan gaan ervaren hoe het was om vroeger in ons dorp te wonen. Zo is er de mogelijkheid om pijl & boog te maken,

stenen sjouwen, wol te vilten en te zien hoe het is om met een zeis te werken. Daarnaast is er theater bij de hunebedden (Midlaren en Noordlaren) om zelf te zien hoe het vroeger eraan toe ging in ons dorp.

Het ijstijd en hunebedden programma is een initiatief van Willie en Marian samen met een aantal andere vrijwilligers uit Midlaren.

Zaterdag einde middag en avond is er op de ijsbaan een smakelijk dorpsdiner met aansluitend een groot feest met muziek voor iedereen. De headliner van de avond is een optreden van Sam’s Night – de band van Gertjan van der Meulen.

Zondag 14 juli:

 • Ochtend: bloembermen en bijenwandeling Midlaren in Zicht

Middag:

 • Lazy Sunday met optreden Jazzventure & Sugar Spin

Op zondagochtend organiseert Midlaren in Zicht een wandeling langs de bloembermen van Midlaren en wordt er o.a. uitleg gegeven over het belang van de bijen.

Als afsluiter organiseren we op zondagmiddag de Laid-back Sunday op de ijsbaan. Daar kan iedereen genieten van een optreden van de Bigband Jazzventure en de dansgroep Sugar Spin. Wij hebben er zin in. Kom je ook? Meld je dan aan.
Daar kan je ook aangeven of je vrijwilliger wil zijn.

Zondag 14 juli:

 • Ochtend: bloembermen en bijenwandeling Midlaren in Zicht

Middag:

 • Lazy Sunday met optreden Jazzventure & Sugar Spin

Let op: het programma is voorlopig. Het kan worden veranderd. Hou de website in de gaten.

Vrijwilligers gezocht voor ons dorpsfeest

Lieve dorpsgenoten,
Het is weer zover! Ons vijfjaarlijkse dorpsfeest staat voor de deur en we zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons willen helpen om dit evenement onvergetelijk te maken. Dit feest is een prachtige gelegenheid om elkaar te ontmoeten, plezier te maken en de saamhorigheid in ons dorp te vieren.

Wij hebben jouw hulp nodig bij:

 • Op- en afbouwen van de tent: Ben je handig en werk je graag in teamverband? Help ons met de opbouw van de tent op de dag vóór het feest en/of de afbouw na afloop.
 • Hulp bij kinderactiviteiten: Vind je het leuk om met kinderen te werken en heb je een creatieve geest? Sluit je aan bij ons team om de kleintjes te vermaken met spelletjes, knutselactiviteiten en meer.
 • Hulp bij sportonderdelen: Ben je sportief en houd je van een beetje competitie? Ondersteun ons bij het organiseren van verschillende sportactiviteiten voor alle leeftijden.
 • Bardienst: Houd je van gezelligheid? Meld je dan aan voor een bardienst en zorg ervoor dat iedereen voorzien is van een hapje en een drankje.

Hoe kun je je aanmelden?

Lijkt het je leuk om deel uit te maken van dit fantastische evenement? Vul dan het formulier onder aan de pagina in en geef aan waar je bij zou willen helpen. Je kunt ons ook mailen via info@fcmidlaren.nl

We hopen op je enthousiaste deelname en maken er samen een onvergetelijk dorpsfeest van!

Alvast bedankt voor je hulp namens de Dorps Feestcommissie,

Aanmeldformulier
vrijwilliger dorpsfeest / walking dinner.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Ochtend Middag Avond
-
Start ijstijd & hunebedden programma
kindercamping ijsbaan
Ochtend Middag Avond
-
Start ijstijd & hunebedden programma
kindercamping ijsbaan
Scroll naar boven